Wie is Hiske Slomp?

Geboren in 1976 in Nijmegen, waar ik al mijn hele leven woon. Na mijn studie werkte ik ruim 17 jaar in het bedrijfsleven als marketingadviseur. Rond mijn 40ste gaf het mij geen voldoening meer om me elke dag weer bezig te moeten houden met het vermarkten van producten. Ik besefte dat ik niet meer op de juiste plek zat. Dit gevoel werd versterkt door mijn bijbaan als vrijwilliger bij het ROC. Hier hielp ik vluchtelingen met het solliciteren naar een nieuwe baan. Dit gaf mij een voldaan gevoel, mijn inzet deed ertoe en ik kon mensen echt helpen. Nu werk ik als vrijwilliger bij de Kindertelefoon.

In 2018 sloeg ik daarom een nieuw pad in door de de opleiding tot leefstijlcoach te gaan volgen. Zo kwamen mijn passie voor sporten en gezonde voeding en mijn behoefte om mensen te helpen samen. Deze carrièreswitch voelt als de beste beslissing ooit. 

Ik ben iemand die recht door zee is en openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Ik maak snel contact en verbinding, en prikkel mensen graag om vanuit een ander perspectief naar hun leven te kijken en waar mogelijk hun grenzen te verleggen. Dat doe ik onder meer door rake en verrassende vragen te stellen en me echt te verdiepen in degene die tegenover me zit.

Als ik niet aan het werk ben sport ik graag, hardlopen in het bos of fietsen door de Ooijpolder, probeer nieuwe recepten uit in de keuken of ontdek nieuwe plekken in de wereld.